Items where Author is " Siti Noor, Ismail"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 6.

Thesis

Siti Noor, Ismail and Mustapa, Kassim and Ishak, Sin (2011) Hubungan Antara Amalan Pengurusan Kualiti Menyeluruh (tqm) Dengan Iklim Sekolah Dalam Kalangan Sekolah-sekolah Menengah Berprestasi Tinggi, Sederhana Dan Rendah Di Negeri Kelantan. ["eprint_fieldopt_thesis_type_Phd" not defined] thesis, uum.

Norhawati, Nor and Siti Noor, Ismail Hubungan Antara Kepimpinan Transformasional Dan Budaya Di Sekolah Menengah Berprestasi Tinggi Dan Rendah Dalam Daerah Kuala Krai. ["eprint_fieldopt_thesis_type_Masters" not defined] thesis, uum.

W.nurul Hanina, W.mahmood and Siti Noor, Ismail Hubungan Antara Komitmen Guru Dengan Pencapaian Sekolah Di Sekolah-sekolah Menengah Berprestasi Tinggi Dan Rendah Dalam Daerah Gua Musang. ["eprint_fieldopt_thesis_type_Masters" not defined] thesis, uum.

Bashwinar, Abu Bakar and Siti Noor, Ismail Hubungan Budaya Sekolah Dan Komitmen Guru Terhadap Pencapaian Pelajar. ["eprint_fieldopt_thesis_type_Masters" not defined] thesis, uum.

Azmi, Abu Yamin and Siti Noor, Ismail Hubungan Iklim Sekolah Dengan Pencapaian Pelajar Di Sekolah-sekolah Menengah Berprestasi Tinggi Dan Rendah Dalam Daerah Kota Bharu Kelantan. Masters thesis, UUM.

Maziati, Othman and Siti Noor, Ismail Hubungan Persekitaran Dan Ilmu Pengetahuan Terhadap Kreativiti Pelajar Tahun Akhir Pismp Di Ipg Kampus Perlis. ["eprint_fieldopt_thesis_type_Masters" not defined] thesis, uum.

This list was generated on Fri Jun 22 20:29:15 2018 +08.