Pembangunan Laman Web Pengaturcaraan C++ (fungsi Dan tatasusunan) Menggunakan Kaedah Pembelajaran berasaskan Senario

Sharir, Siti Syazwani and Mohd Zaid, Norasyikin (2008) Pembangunan Laman Web Pengaturcaraan C++ (fungsi Dan tatasusunan) Menggunakan Kaedah Pembelajaran berasaskan Senario. Bachelor's thesis, Universiti Teknologi Malaysia.

Full text not available from this repository. (Request a copy)
Official URL: Http://www.fp.utm.my/epusatsumber/pdffail/ptkghdfw...

Abstract

Projek ini bertujuan untuk membangunkan sebuah laman web pembelajaran pengaturcaraan C++ bagi tajuk fungsi dan tatasusunan berasaskan pendekatan pembelajaran berasaskan senario (PBS). Bahasa penyampaian laman web ini adalah Bahasa Inggeris. Laman web ini dibangunkan dengan mengambil kira aspek pembelajaran pengaturcaraan berasaskan PBS, pembelajaran berasaskan web, isu-isu rekabentuk laman web dan pemilihan elemen multimedia yang sesuai. Sebagai garis panduan pembinaan laman web ini, model pembangunan Hannafin dan Peck telah digunakan. Perisian pengarangan iaitu Adobe Dreamweaver CS3 dan perisian tambahan lain seperti Adobe Flash CS3 dan Adobe Photoshop CS3 telah digunakan bagi menghasilkan laman web ini. Diharapkan, laman web ini dapat membantu pelajar dalam pembelajaran topik fungsi dan tatasusunan bahasa pengaturcaraan C++.

Item Type: Thesis (Bachelor's)
Additional Information: Bahan ini boleh diperolehi di Pusat Sumber Fakulti Pendidikan, UTM Skudai. Sila rujuk laman web http://www.fp.utm.my/ePusatSumber untuk mengenalpasti status laporan/tesis. Sila Rujuk pada No Perolehan : 08444
Subjects: Educational Technology > Internet Computing
Divisions: Universiti Teknologi Malaysia
Depositing User: Admin IT UTM
Date Deposited: 04 Jun 2013 16:02
Last Modified: 02 Oct 2014 09:45
URI: http://merr.utm.my/id/eprint/13287

Actions (login required)

View Item View Item